Reteta Inghetata cu portocale
Ingrediente
- Avem nevoie de:
- 2 portocale
- 1 galbenus
- 2 linguri zahar
- 100 ml frisca lichida
Mod de preparare Inghetata cu portocale:
Portocalele le spalam si le taiem capacele. Scoatem pulpa si o mixam.
Cojile se pun in congelator.
Galbenusul se bate in bain-marie cu zaharul si pulpa de portocala, pana devine o crema usoara. Se aseaza vasul pe gheata si se bate crema pana ce se raceste.
Frisca se bate si se amesteca in crema.
Se umplu cojile de portocala,
apoi se dau la congelator pentru minim 4 ore.
Se orneaza cu frisca si ciocolata rasa.
Reteta usor modificata, de la Laura Sava
delicioasa si racoritoare
Wow, Miha, cat de fain ti-a iesit!!!
Ma bucur mult ca ai incercat „portocalele” 😛
Te pup!
frumoasa prezentare, si apetisanta tare!
Superbe ti-au iesit!
Va multumesc mult dragele mele pentru aprecieri!
Va pup cu drag pe toate!
M-ai omorat!!! Yum-yum…..Felicitari pentru tot ce faci aici!
Multumesc mult Irina!