Mancaruri cu pui / Retete culinare

Rulouri de curcan gratinate

Rulouri de curcan gratinate

Pentru azi eu va propun o reteta culinara in aparenta banala, dar pentru ca produsul final este unul foarte bun, cu un gust desavarsit, merita adusa in atentia voastra 😉

Aceste rulouri de curcan gratinate se prepara foarte usor, iar pieptul de curcan poate fi inlocuit cu piept de pui daca nu aveti sau nu va place.

Rulouri de curcan gratinate

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan
  • 4 felii branza moale cu mascarpone si piper
  • 4 frunze de busuioc
  • sare
  • fulgi de usturoi si ardei iute
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • sare si piper
  • 2 linguri parmezan

Mod de preparare Rulouri de curcan gratinate:

Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans.

piept de curcan

  • Branza moale cu mascarpone si piper este un sortiment de branza ce l-am gasit la Lidl. Ca textura seamana cu branza topita, dar e mai buna si-mi place ca e gata portionata. Daca nu aveti puteti folosi orice alt sortiment de branza va place voua.

Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei si turnam deasupra ouale batute bine cu sare si piper si in care am incorporat smantana.

Rulouri din piept de curcan

Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.

Se servesc calde cu cartofi prajiti si salata iceberg cu rosii.

Rulouri de curcan gratinate

Pofta buna! 😉

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

3 Comentarii

  1. Delicioasa mancare, la pranz vin la tine ca arata prea bine! Pupici 🙂

  2. Ma primesti la masa! Arata demential!!

  3. delicioase si foarte elegante aceste minunate rulouri de curcan!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]