Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pui cu unt aromat

* 1 piept de pui
* ~100 g unt aromat
* pesmet

Pieptul de pui se portioneaza in felii potrivit de groase.

Fiecare felie de carne se tavaleste prin pesmet apoi se acopera cu un strat de unt aromat.

Se tavaleste apoi din nou prin pesmet, de data aceasta pesmetul sa fie in strat generos si sa acopere carnea foarte bine.

Punem feliile de carne pe un platou, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider pentru jumatate de ora.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam feliile de carne si dam la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Absolut delicios, alaturi de o portie de cartofi Hasselback.

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

7 Comentarii

  1. Se ve estupenda la receta, me encanta Un saludo

  2. Interesant acest unt aromat, am sa incerc si eu.
    Imi place foarte mult blogul tau.
    Felicitari pentru toate retetle minunate!

  3. Trebe sa incerc si eu, este foarte bun

  4. superb arata! foarte ingenioasa ideea! 😉

  5. Te anunt ca ai intrat cu aceasta postare pe una dintre pozitiile topului meu saptamanal, mai multe detalii aici: http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/06/crema-blogosferei-culinare-romanesti-2.html

  6. Reteta asta am pregatit-o acum aproximativ un an,eram undeva prin Elvetia.Francezii mei s-au declarat multumiti ( familia mea implicit eu fiind de cetatenie franceza). A fost bunnn! I-am pregatit impreuna cu cartofii rantaliti daca nu ma insel.Oricum am facut multe din retetele tale si toate au fost un succes 🙂

  7. Ce ma bucur Carole de aprecieri! Va imbratisez cu drag!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]