Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Piept de pui „Cordon Bleu”

Adăugaţi o legendă

Pentru 4 snitele avem nevoie de:

1 piept impartit in 4
4 felii subtiri de sunca (eu am folosit sunca din piept de pui)
4 felii de cascaval
1 oua
faina
pesmet
sare,piper si boia de ardei iute

Bucatile de piept de pui se bat bine cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia.

Pe fiecare bucata de carne se pune o felie de sunca.

Si una de cascaval.

Se pliaza bucata in doua, acoperind cascavalul. Se bat putin marginile cu ciocanul pentru a lipi marginile.
Fiecare bucata se tavaleste prin faina, apoi prin oul batut cu putina sare.

Se acopera bine cu pesmet,se preseaza cu mana,insistand pe margini.

Se prajesc in ulei incins.

Cand sunt rumene pe ambele parti se scot pe hartie absorbanta.

Noi i-am servit simpli,cu salata verde si paine de casa.

Sursa: Laura Laurentiu

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. Uite cum fac eu pacate, imi ling buzele in vinerea mare… Iti dau bataita, ai grija saptamina viitoare sa nu te mai prezinti cu retete delicioase… Glumesc, arata foarte bine, nu am facut niciodata, dar voi incerca si varianta ta.

  2. Cuscra,am fugit sa ma ascund! :))

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]