Mancaruri cu legume / Mancaruri de post / Retete culinare

Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Reteta Tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • * 500 g ciuperci
  • * 2 cepe
  • * 1/2 capatana de usturoi
  • * 1 rosie
  • * sare si piper

Nu stiu daca exista ceva mai simplu si mai bun decat tocanita de ciuperci 😀

Mod de preparare Tocanita de ciuperci:

Ciupercile se curata si se taie felii.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga ciupercile si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic, pana scade zeama.

Se adauga rosia curatata de pielita si tocata marunt si usturoiul pisat. Se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la fiert pana scade toata zeama.

Este o mancare de post ideala.

Pofta buna! 😉

Mai multe retete cu ciuperci gasiti AICI

Pentru mai multe recomandari va astept si pe pagina de Facebook AICI

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. Se ve muy rico este plato. Fácil y sabroso. Saludos

  2. Ce bunatate, de mult nam mincat

  3. Buna! Am incercat tocanita ta in seara asta si toata familia s-a lins pe degete!!! Niam niam… Am facut si supa de porumb…putin dulcica a iesit, dar buna.

    Multumesc pentru ceea ce faci!>:D<

  4. Sa va fie de bine masa!
    Si eu multumesc! :*

  5. Gabriela says:

    Fooooooaaaarte bun !!!!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Placinta de cartofi cu cascaval

Placinta de cartofi cu cascaval

Mod de preparare Placinta de cartofi cu cascaval: Cartofii se fierb in apa cu sare, pana ce pot fi intepati cu furculita. Ii trecem sub un jet de apa rece si ii curatam de coaja. Lasam sa se racoreasca apoi ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ii punem intr-un […]

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Omleta cu legume – mic dejun Edenia

Mod de preparare Omleta cu legume – mic dejun Edenia: Ouale se bat bine intr-un castron, cu sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust. Se adauga smantana, cascavalul ras, putin parmezan si legumele congelate (nu se decongeleaza inainte, nu se fierb). Se amesteca bine pana la omogenizare. Formele […]

Ardei copti cu smantana

Ardei copti cu smantana

Mod de preparare Ardei copti cu smantana: Ardeii copti se curata, li se scot cotoarele si se taie fasii subtiri sau cubulete, dupa preferinta. Se amesteca faina cu smantana si se dilueaza cu putin lapte, amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase. Adaugati fasiile de ardei si puneti pe […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]