Mancaruri cu pui / Retete culinare

Pulpe de pui cu lamaie

5 ciocanele de pui
1 lamaie
1 capatana usturoi
3 linguri ulei de masline
1/2 pahar vin alb
sare si piper
salvie uscata Kotanyi
rozmarin Kotanyi

Pulpele curatate si spalate se aseaza intr-un vas de lut, pe care l-am tinut in prealabil in apa rece. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se presara cu salvie si rozmarin.

Capatana de usturoi necuratata de coaja, se taie in 2 si se pune in vas langa carne. Lamaia se feliaza si se aseaza deasupra carnii. Turnam in vas uleiul si vinul si acoperim cu capacul.

Dam la cuptor la foc mediu. Cand este aproape gata, dam capacul deoparte si lasam pana se rumeneste.

Se indeparteaza feliile de lamaie si se servesc calde cu garnitura de cartofi natur.

Tags: , ,

Comentarii prin facebook

9 Comentarii

  1. Arata senzational Miha!!!

  2. Arata minunat! Yumm, yumm!!

  3. In vas de lut sunt o minunatie.Pup!

  4. Sigur sunt delicioase. Vreau???? Daaaaaaaaaaa :X:X

  5. tocmai am terminat de preparat briosele tale cu cafea;am respectat cantitatile si toti pasii realizarii retetei doar ca,am renuntat la cafea si le-am umplut cu fructe de padure congelate si bucatele de ciocolata si…………sant divineeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! incearca-le cu incredere! te pup! o mare admiratoare pe nume mihaela!

  6. am o intrebare:zi-mi te rog, cum ti se pare tie prajitura Rudy la gust? buna tare sau buna normal? nu am facut-o niciodata si nu stiu daca merita sa o fac!? MULTUMESC,SUZE DE DERANJ!

  7. Multumesc fetelor de aprecieri. Va imbratisez cu drag!

    Mihaela, multumesc de pontul cu fructele de padure. Cred ca sunt o nebunie, as fi tentata sa incerc daca as sti ca ar manca si mofturosii mei. 🙁

    Prajitura Rudy este…buna. Dar nu uita ca vorbesti acum cu o mare iubitoare de ciocolata. :))) Daca iti plac prajiturile cu branza, iti va placea si asta cu siguranta. 🙂

  8. Fatăăă, ţi-am lăsat un premiu pe pagina mea. Pupăcesc!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune devine si rapid de preparat. In mai […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]