Prajituri / Retete de prajituri

Prajitura Brownies

Reteta Prajitura Brownies

Negresa cu ciocolata

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 200 g ciocolata (100 g cu lapte+100 g amaruie)
  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 1 cana nuci taiate bucati
  • 1 praf de sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare Prajitura Brownies:

Se topesc untul si ciocolata. Ouale intregi se bat cu zaharul pana isi dubleaza volumul, praful de sare si vanilia si se adauga in ciocolata topita. La final se pun faina amestecata cu praful de copt si nucile.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 45-50 de minute la 150 grade.

Se lasa la racit o zi. Cine are rabdare. Eu n-am avut… :))

Prajitura Negresa cu nuca si ciocolata

Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

2 Comentarii

  1. O seara minunata!

  2. Multumesc Valy,la fel si tie!
    Multumesc de vizita si te mai astept! 😉

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Prajitura cu ciocolata si cafea

Prajitura cu ciocolata si cafea

Demult n-am mai facut o prajitura de casa care sa-mi mearga asa la suflet. O prajitura cu ciocolata si cafea, ce-ti poti dori mai mult de la un desert? 🙂 Nimic nu se se compara cu o cafea aburinda, facuta din boabe proaspat rasnite. [penci_recipe] Va recomand sa folositi pentru […]

Negresa pufoasa cu marshmallow

Negresa pufoasa cu marshmallow

Pentru aceasta reteta de Negresa pufoasa cu marshmallow am pornit de la reteta mea preferata de negresa pufoasa cu ciocolata, la care am adaugat un strat de marshmallow, acele bezele moi si delicioase. Un deliciu absolut, mai ales cat e calda si bezeaua moale si lipicioasa 🙂 Mod de preparare […]

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Un desert perfect pentru cei ce iubesc cafeaua in toate formele ei. Crema fina de cafea cu mascarpone este absolut delicioasa si cu siguranta o voi mai folosi si la alte deserturi. Cafea am preparat la espressorul Melitta Solo&Perfect Milk, doua portii, una pentru mine si una pentru reteta de […]

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana si crema de ciocolata de astazi este dovada ca nu e musai sa muncesti pe branci in bucatarie pentru o prajitura delicioasa. Din doar cateva ingrediente si minim de efort, obtii o prajitura care poate fi tranformata cu usurinta si in tort, daca ai ceva […]