Prajituri / Retete de prajituri

Krem a la krem bicolor


Am plecat de la reteta originala de Krem a la krem si am mai adaugat un strat de crema de ciocolata.

Tags: , , , ,

Comentarii prin facebook

4 Comentarii

  1. Yami!!!! Ce idee!!!!

  2. Am facut aseara. Concluzia? Nu mi-a placut. Crema de ciocolata, in primul rand. Are un gust puternic de cacao. Apoi chiar si fara asta, mi se pare prea mult doua creme pentru un blat asa subtire. Na, ziceam sa scriu si aici parerea mea, poate vor si alte fete (sau baieti, de ce nu) sa o faca si macar sa stie ca uite, eu am avut experienta asta. Raman totusi fan Krem a la krem pe viata.

  3. Oana,poti incerca cu 2 blaturi,daca unul ti se pare prea putin. 😉 Unul dedesupt si unul deasupra.
    Cat despre crema de cacao…ce sa zic…mie tocmai gustul intens de cacao mi-a placut…

  4. Creme Ole contine grasimi vegetale hidrogenate, carboximetilcelulaza, trifosfat pentasodic… ce se intampla cu clasicul blat cu faina ? Dupa ce am facut blatul am remarcat ce scria pe punga si evident l-am aruncat pentru ca nu pot da atatea chimicale copiilor mei intr-o prajitura de casa.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Prajitura cu ciocolata si cafea

Prajitura cu ciocolata si cafea

Demult n-am mai facut o prajitura de casa care sa-mi mearga asa la suflet. O prajitura cu ciocolata si cafea, ce-ti poti dori mai mult de la un desert? 🙂 Nimic nu se se compara cu o cafea aburinda, facuta din boabe proaspat rasnite. [penci_recipe] Va recomand sa folositi pentru […]

Negresa pufoasa cu marshmallow

Negresa pufoasa cu marshmallow

Pentru aceasta reteta de Negresa pufoasa cu marshmallow am pornit de la reteta mea preferata de negresa pufoasa cu ciocolata, la care am adaugat un strat de marshmallow, acele bezele moi si delicioase. Un deliciu absolut, mai ales cat e calda si bezeaua moale si lipicioasa 🙂 Mod de preparare […]

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Choux a la creme cu crema de cafea preparata la Espressor Melitta Solo&Perfect Milk

Un desert perfect pentru cei ce iubesc cafeaua in toate formele ei. Crema fina de cafea cu mascarpone este absolut delicioasa si cu siguranta o voi mai folosi si la alte deserturi. Cafea am preparat la espressorul Melitta Solo&Perfect Milk, doua portii, una pentru mine si una pentru reteta de […]

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana si crema de ciocolata de astazi este dovada ca nu e musai sa muncesti pe branci in bucatarie pentru o prajitura delicioasa. Din doar cateva ingrediente si minim de efort, obtii o prajitura care poate fi tranformata cu usurinta si in tort, daca ai ceva […]