Aperitive / Gauffre / Retete culinare

Gauffre cu cascaval

* 100 g unt
* 2 oua
* 1/4 lingurita sare
* 1/4 lingurita praf de copt
* 100 g faina
* 75 ml apa
* 2 linguri cascaval ras

Ouale se bat bine cu sare. Se adauga untul topit si se omogenizeaza. Adaugam si apa calduta, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, cascavalul ras.

Cu un polonic punem din compozitie in aparatul special de copt.

Se servesc ca atare.

Sursa

Tags: ,

Comentarii prin facebook

8 Comentarii

  1. cred ca sunt delicioasae!!
    e foarte frumos noul look al bolgului!!

  2. Miha, arata super!. Bravos!

  3. Multumesc mult Kity! Pup!

  4. Multumesc mult tiza mea Miha. 🙂

  5. Miha , ma disperi si cu formele astea de GAUFFRE ……………

  6. Adevarul e ca e buna o forma d-asta la casa omului. :))) Pup! :*

  7. Anonymous says:

    buna, am facut si eu reteta asta si nu au iesit ca in poza ta. am o rugaminte, spune-mi daca cele 2 linguri de cascaval se puneau in aluat. eu asa am inteles si am facut. multumesc!

  8. Da, cascavalul se pune in aluat.
    Ce anume nu ti-a iesit? Ce s-a intamplat?

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]