Mancaruri cu pui

Frigarui de pui

Avem nevoie de:

1 piept de pui
1/2 ardei rosu
1/2 ardei galben
1 ceapa mica
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita oregano
1/2 lingurita boia de ardei
2 catei usturoi
2 linguri ulei de masline

Carnea se taie cubulete.Punem intr-un castron si presaram cu sare,piper,nucsoara,oregano si usturoiul tocat.

Punem si uleiul si omogenizam.Acoperim castronul cu folie si dam la frigider pentru o ora.

Ardeii si ceapa le taiem cuburi.

Bucatile de carne se infing pe betele de frigare,alternand cu ardei si ceapa.

Punem frigaruile pe gratar,le intoarcem de cateva ori.

Se servesc cu garnitura preferata.

Comentarii prin facebook

5 Comentarii

  1. delicii numai vad pe aici!

  2. PAP FRIGARUILE,APOI TORTUL SI PLEC:D.
    Neata Miha!
    Bun totul!
    Sarumana!
    O saptamana reusita!

  3. super frigaruile,parca le si miros :)))) dar cred ca ai mici au cam scos ceapa si ardeiul de pe acolo si au mancat numai carnita :))) ai mei asa fac mereu, te pusi.

  4. Se pare ca ai nostri copii seamana tare bine draga Claudia! :)))

  5. Multumesc Gaby! O saptamana minunata si tie!

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan la Multicooker Crock Pot cu gatire sub presiune

Pulpe de pui cu sos de parmezan, o mancare cu care stiu sigur ca nu dau gres. Buna, de te lingi pe degete! Chiar si gatita traditional este foarte simplu de facut, dar cu ajutorul aparatului devine si rapid de preparat. In mai putin de-o ora masa este gata! 😉 […]

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne – reteta placinta cu carne

Burek cu carne este o placinta cu carne pe care va recomand cu mare drag sa o incercati. Eu am folosit pentru aceasta reteta carne tocata de curcan, dar se poate face si cu carne de vita ori amestec de vita si porc. Mod de preparare Burek cu carne: Umplutura: […]

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Rulada de curcan cu tocanita de hribi la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Oala cu presiune a fost fobia mea din bucatarie si nu am inteles niciodata de ce i se spune „oala minune” 😀 Am inteles acest termen de cand am in bucataria mea acest . Este minunea mea din bucatarie, pe care o folosesc aproape zilnic, fie ca slow-cooker, fie sa […]

Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Cand vine vorba de cartofi la cuptor primul gand care-ti vine in minte e „reteta simpla, la care nu trebuie sa muncesti prea mult” 😀 Si chiar asa si este reteta de fata… Muncesti la ea cat sa cureti niste cartofi, sa tai carnea si sa condimentezi totul asa cum […]