Rulada cu gem de capsuni si frisca, o reteta pentru atunci cand vreti ceva dulce si nu aveti prea mult timp la dispozitie 😉
Ingrediente
- * Blat:
- * 4 oua
- * 4 linguri zahar
- * 2 linguri ulei
- * 4 linguri faina
- * esenta de vanilie
- Umplutura:
- * gem de capsuni
- * 100 ml frisca
Mod de preparare Rulada cu gem de capsuni si frisca:
- Daca albusurile sunt batute atat cat trebuie galbenusurile vor ramane deasupra.
Se adauga faina si se amesteca usor, cu miscari de jos in sus. Aluatul obtinut se toarna intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mediu, in jur de 15 minute.
Blatul se rastoarna pe o bucata de hartie de copt presarata cu zahar si se ruleaza cu grija, sa nu se rupa. Se lasa cateva minute apoi se deruleaza. Se lasa sa se racoreasca si se unge cu un strat subtire cu gem de capsuni.
Deasupra stratului de gem se pune un altul de frisca batuta, dupa care se ruleaza.
Se pune pe un platou si se da la rece pentru cateva ore, dupa care se portioneaza si se pudreaza cu zahar.
Te han quedado autenticos. Se ven deliciosos. Saludos
foarte gustos
AM FACUT RULADA CU CAPSUNI SI A AVUT SUCCES. VA MULTUMIM. !!!!!!!!!!!!!