Avem nevoie de:
1 foaie aluat foietaj
1 plic Crem Ole
250 ml frisca
150 ml lapte
50 g ciocolata rasa
frisca si cacao pentru decor
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.
Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.
Pentru crema,amestecam Crem Ole-ul cu lapte,frisca si ciocolata rasa. Mixam pana obtinem o crema destul de teapana 🙂 pe care o intindem peste tarta racita.
Ornam cu frisca,apoi pudram cu cacao.
miha,super tarta ta ciocolatoasa!abia imi stapinesc saliva…
Hai ca m-ai facut sa rad mai Alison! Pup!
Vreau si eu, vreau si eu… sigur nu mai ai nici o feliuta pentru mine, mincacioaso de dulciuri… Pupici !
Cuscra,stiu eu…poate mai gasim o feliuta pusa deoparte pentru…cafeluta de dimineata. :))