Aperitive

Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Reteta Pui Shanghai

Piept de pui pane cu susan

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1 cana faina
  • 100 g susan
  • 5 catei usturoi
  • sare, piper, imbru

Mod de preparare Pui Shanghai:

Pieptul de pui se taie felii subtiri si lungi. Se pun intr-un castron si se adauga usturoiul pisat si restul mirodeniilor. Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore, sa se intrepatrunda bine aromele.

Faina o turnam peste carne si agitam bine, astfel incat toate bucatile de carne sa fie bine acoperite.

Fiecare bucatica de carne se trece prin ouale batute bine cu un praf de sare. Apoi prin pesmetul amestecat cu susan.

Se prajesc in ulei bine incins, la foc moderat. Se rumenesc bine pe ambele parti si se scot pe un prosop absorbant.

Au fost atat de buni, incat n-am mai avut nevoie de garnitura. Am papat simpli, cu paine proaspata si salata de rosii 😉

Pofta buna!

RETETA IN IMAGINI

Invalid Displayed Gallery

by Lena

Tags: , , ,

Comentarii prin facebook

6 Comentarii

  1. This chicken looks so crunchy and tasty! 🙂

  2. Asta-i reteta dintre alea de „papa bun”, se vede ca in casa e la putere pieptul de „pasarica”, hi… hi…
    Multumesc pentru premii, te asteapta la mine un joculet !

  3. Kisses Maria! 🙂

  4. Cuscra,o sa trec sa ma joc. :)) Chiar m-ai facut curioasa!

    Si daaaa…pasarica e la putere. :)))

  5. curry?

  6. Nu cred ca am inteles intrebarea…

Dă-i un răspuns lui Miha Cancel

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]