Aperitive / Mancaruri cu pui / Retete culinare

Piept de pui umplut cu ciuperci

Noi l-am servit azi la masa de pranz,cu garnitura de orez,din spirit de solidaritate 🙂 cu Robert care e la regim si papa (ma rog,ar trebui) doar orez cu morcov si carne fiarta. 🙁

Avem nevoie de:

3 jumatati de piept de pui
500 g ciuperci
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
sare si piper dupa gust si preferinta

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute.

Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit se toaca marunt.Eu le-am robotit. :))

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele,pana se subtiaza.

Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.Se ruleaza cat de strans posibil.

Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat.Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.

Se serveste cald sau rece,ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

15 Comentarii

  1. mmmmm!vad bunatati de week-end pe aici!si eu care ador ciupercile…noi am gratarit azi…venim la tine la cina?te pup!

  2. Alison,va astept! 😉

  3. Absolut delicios, arata minunat!! 🙂

  4. Gusti,vii si tu la cina? :))

  5. Yammy !
    Eu il mai fac pe asta si cu pulpa de pui dezosata ca la ai mei le sta pieptu’ in gat 🙁
    Se feliaza un pic mai greu dar e foarte bun.

  6. Mmmm, f. bun! Eu il fac un pic altfel! Am sa postez pe blog cu prima ocazie! Oricu e delicios!

  7. Bun, frumos si aspectuos! Meriti pe deplin premiul care te asteapta la mine pe blog 😛 !

  8. Lala,buna idee cu pulpa umpluta! Multumesc! 😉 Te pup!

  9. Maniacule,te invit si pe tine la cina! :))

  10. Flor,abia astept sa vad cum il faci tu! Idei noi accept cu mare placere oricand! Te pup!

  11. Dar eu de ce n-am vazut aseara rulada asta, ca sa pap o felie ::: Uaaaa, lasa ca maninc tura viitoare, ca acum sint la dieta de paste…
    Pupici !!!

  12. Foarte bune, am facut si eu ieri si nici nu se fac greu. Eu am facut cu pulpa dezosata, ca pieptul ii ramane in gat fiica-mi (la propriu:D), si a mancat si pitica vreo doua feliute, desi ea nu prea se omoara cu carnea

  13. Eiii…ce ma bucur ca v-a placut! Sa va fie de bine masa! Va pup!

Dă-i un răspuns lui Flor Cancel

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Briose aperitiv

Briose aperitiv

Atunci cand ai 2 copii la scoala, care mai si invata in ture diferite si un sot care la o prima vedere n-ai spune, dar vesnic cere ceva de mancare :)) ajungi inevitabil intr-un punct in care nu mai stii ce sa le dai dimineata la micul dejun ori sa […]

Tort aperitiv de salata Boeuf

Tort aperitiv de salata Boeuf

Acest tort aperitiv de salata Boeuf a fost vedeta unei mese festive ce-am organizat-o la casa noua, cu ceva vreme in urma 🙂 A fost foarte bine primita si la petrecerea mea aniversara din acest an. Va aduc si voua azi reteta, in caz ca vreti sa va impresionati musafirii […]

Rulada aperitiv cu crema de branza

Rulada aperitiv cu crema de branza

Pana acum m-am „jucat” cu ruladele in fel si chip, dar in varianta dulce. De Pasti am vrut sa aduc ceva nou pe masa cu aperitive, fata de ceea ce fac in mod traditional, si am incercat aceasta rulada aperitiv cu crema de branza. Singurul punct negativ al retetei este […]

Crenvursti in aluat

Crenvursti in aluat

Eu una nu pot spune ca ma dau in vant dupa crenvursti, dar alor mei nu le-ai putea face o mai mare bucurie decat sa le cumperi crevursti, cu cat mai multi cu atat mai bine 😀 Si pentru ca de multe ori ma lupt cu dilema pachetelului pentru scoala […]