Dulciuri

Bomboane Raffaello

Raffaello

Eu aveam o alta reteta pentru bomboane Raffaello, dar astazi am incercat reteta Laurei Sava. Rezultatul e acelasi! Delicios! 😉

Raffaello

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g unt
  • 2-3 linguri frisca lichida

Mod de preparare Bomboane Raffaello:

Amestecam la robotul de bucatarie laptele praf cu zaharul pudra ,nuca de cocos, untul moale si la sfarsit smantana. Daca iese prea vascoasa compozitia, mai puteti adauga smantana. Se modeleaza bilute, pe care le tavalim prin nuca de cocos.

Eu am facut doar jumatate de portie, ca alor mei nu le place nuca de cocos. Nu-i nimic…le am pe toate numai pentru mine. :))

Lor le-am facut cu nuca macinata, din ciocolata de casa

Bomboane de casa cu lapte praf

Le-am pus frumos pe platou si l-am pus la bataie. Dar fiind amestecate,si de-un fel si de altul,cine credeti ca a fost in avantaj? :))

Raffaello

Tags: , , , , , ,

Comentarii prin facebook

13 Comentarii

  1. Frumoase ti-au iesit, cuscra…
    Eu spun ca in avantaj au fost cele cu nuca, ma rog in casa mea asa ar fi fost, dat fiind ca familionul e anticocos.

  2. In avantaj am fost eu ca am mancat si cu nuca si cu nuca de cocos…:))

  3. Buna, Miha si felicitari pt. blog !Tare frumoase ti-au iesit!

  4. Multumesc Flor! 😉

  5. Ce minunatii!!!!!!!!!!!!!! 🙂
    Te pup dulce, dulce pentru rapiditatea cu care le-ai „executat”! 😛
    Ti-au iesit minunat, felicitari!
    …si ce idee superba, cea cu bilutele de cioco „invelite” in nuca!!!
    …speciala pentru Danelutza! 😛

  6. Multumesc Laura! Cand apreciererile vin de la tine,ma simt flatata! 🙂

  7. bomboanele raffaello sunt preferatele noastre,si am gasit pana acum retete doar cu lapte condensat,ceea ce pe aici la bucuresti nu prea am vazut.am sa incerc reteta asta.
    in alta ordine de idei nu vrei sa facem schimb de blog-uri,eu te-am trecut deja la mine pe blog ? multumesc

  8. Pansy, sunt foarte bune aceste bomboane. Neaparat sa le faci. 😉

    Blogul tau este trecut in lista mea mai de demult. 🙂

  9. multumesc.am sa le fac pana la urma,desi nu stiu sincer unde o sa ajung cu atatea retete.

  10. buna …lapte praf oridecare adica si cel de la copii sau este special pt bucatarie?…Felicitari pt tot ce faci am incercat ff multe dintre retetele tale si sunt super:)

  11. Simona says:

    imi poti spuen cate bucati ti.au iesit din aceasta portie?

Dă-i un răspuns lui Miha Cancel

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe rețete...

Crema de ciocolata alba

Crema de ciocolata alba

Nu o singura data v-am recomandat aceasta crema de ciocolata alba. Si asta pentru ca este cea mai simpla si mai buna crema de ciocolata, aproape ca o mananci cu lingura inainte de a ajunge pe un blat de tort cu vanilie ori un blat de tort cu cacao ori […]

Piscoturi cu crema mascarpone

Piscoturi cu crema mascarpone

N-ai sa gasesti un desert mai simplu si mai rapid decat aceste piscoturi cu crema mascarpone. Acest desert il veti mai gasi sub diverse denumiri, Eclere false sau Mini Tiramisu. Pentru astazi eu am ales varianta cea mai simpla, dar se pot face combinatii fel de fel 🙂 Alte retete […]

Crema de lamaie cu mascarpone pentru torturi si prajituri

Crema de lamaie cu mascarpone pentru torturi si prajituri

Am mancat la o prietena o prajitura cu crema de lamaie cu mascarpone absolut delicioasa. Atat de fina si gustoasa era crema, incat n-am rezistat si am cerut reteta. Astazi v-o aduc si voua si v-o recomand din toata inima. Fie ca alegeti sa o folositi la o prajitura de […]

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Crema de zahar ars la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Desi pentru mine cuptorul e sfant in materie de dulciuri, iata ca azi am indraznit sa-mi largesc orizonturile si am incercat reteta de crema de zahar ars. A fost primul desert ce mi-a venit in minte ca ar putea fi gatit la aburi, asta poate si pentru ca e un […]